A mi kertépítési gondolataink

Amikor minket bízol meg a kertépítés feladataival, akkor a legkevesebb, amit elvárhatsz tőlünk az, hogy nagyon hálásak leszünk ezért. Számunkra ezért Te leszel a legfontosabb ügyfél, és ezt a részünkről mindig is érezni fogod.

" A kert nem élettelen tárgyakkal teli szoba, hanem élő, lélegző, szenvedéllyel és tűzzel teli lény." (Alan Titchmarsh)

A kertépítést, vagy az öntözőrendszer telepítését nem a gyors meggazdagodás reményében kívánjuk elvégezni Nálad.

Mi több mint tíz éve ebből élünk, és megtanultuk, hogy a jó hírünk megszerzése egyenes arányban állt az ügyfeleink elégedettségével.

Csak minőségi, és kipróbált kertépítési anyagokat fogunk felhasználni Nálad, és nem fogunk ezen a meggyőződésünkön változtatni.
A kertépítés alatt nem fogunk a saját rögzült elképzeléseinknek megfelelőt építeni. Ha Te az ötleteiddel lehetőséget nyújtasz nekünk arra, hogy az a szakmaisággal is találkozzon, akkor mi boldogan fogjuk megépíteni Neked.

Nagyon szeretjük az egyszerű, és letisztult dolgokat. A kertépítés munkafolyamatai során is el fogjuk kerülni a bonyolultságokat, mindig megpróbáljuk majd a legegyszerűbb megoldásokat kiválasztani, és a legérthetőbben kommunikálni.
Csak akkor nem fogunk keresni Téged a kertépítés után, ha Te minket kifejezetten megkérsz erre. Ellenkező esetben számíthatsz arra, hogy a kert után érdeklődve megkeresünk, tanácsainkat felajánlva.

Ha Te keresel minket, akkor mi nagyon fogunk örülni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérlek, add meg adataid és 1-2 napon belül felvesszük Veled a kapcsolatot.